Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediye Harekete Geçti! Eyyübiye’de Bayram Temizliği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediye Harekete Geçti! Eyyübiye’de Bayram Temizliği

Kültür Sanat

İlçe genelinde rutin temizlik hizmetlerine devam eden Eyyübiye Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi cami, mescit ve taziye evlerinde detaylı temizlik çalışması başlattı.

Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfa merkez Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde büyük camilerden başlayarak halı yıkama ve detaylı temizlik işlerine hız verdi.

Bayram sabahına kadar tüm camileri pırıl pırıl hale getirecek olan ekipler, temizliği tamamlanan camilere gül suyu sıkıyor.

Eyyübiye genelinde belirlenen kurban satış ve kesim yerleri için de tedbirler alan Eyyübiye Belediyesi, kesim sırasında ve kesim tamamlandıktan hemen sonra temizlik ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirmek için ekip planlamasını tamamladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.