Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bediüzzaman’ın vefat yıldönümünde mevlit okunacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bediüzzaman’ın vefat yıldönümünde mevlit okunacak

Kültür Sanat

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin 1960 yılında Urfa'da vefat etmesinden sonra her yıl düzenlenen Urfa Bediüzzaman Mevlidi bu yıl 2 Ağustos Cuma günü yatsı namazından sonra yapılacak.

Başta Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (asm) ve bütün peygamberler, sahabeler, evliyalar olmak üzere vefatının 53.yılı münasebetiyle Bediüzzaman Said Nursi ve manevi şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere mevlid-i şerif ve hatim okunacak.

Tamamen Şanlıurfalı Risale-i Nur Gönüllüleri tarafından organize edilen mevlide Bediüzzaman Hazretlerinin hayattaki talebeleri ile Türkiye ve dünyanın dört bir yanından misafirler katılıyor.

Her Ramazan ayında Kadir gecesinden bir gece önce terip edilen Mevlid, özellikle Nur talebelerinin biraraya gelerek görüşmelerine de vesile oluyor.

Her yıl düzenlenen mevlid, Ramazan’ın 25. gecesi cuma günü (2 Ağustos 2013) yatsı namazından sonra Hz. İbrahim'in (as) doğduğu makam ve Bediüzzaman hazretlerinin ilk defnedildiği yer olan Dergâh Camiinde okunacak.

Okunacak Mevlid-i Şerif’e tüm Müslümanlar davetlidir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.