Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Artık Serçelerinde bir günü var!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Artık Serçelerinde bir günü var!

Kültür Sanat

Serçelerin azalmaya başladığı doğamızda dikkat çekmek için son 3 yıldır doğa gönüllüler Dünya Serçe Günü kapsamında etkinlikler düzenliyorlar.

Dünya Serçe Günü 20 Mart Dünya Serçe Günü etkinliği kapsamında, Şanlıurfa'da Doğa Kültür ve Yaşam Derneği Üye ve gönüllüleri tarafından etkinlik gerçekleşti. 
Serçelerin bile azalmaya başladığı doğamızda farkındalık ve dikkat çekmek isteyen üyeler, etkinlik esnasında dürbün ve teleskoplarla serçeleri saydılar. 
Doğa Derneği Bölge Sorumlusu Turan Çetin yaptığı açıklamada; Serçe Nüfusu Hızla Azalıyor
Serçeler insanlığın değişimine en iyi uyum sağlayan kuş türlerinden biri. Buna rağmen son yıllarda nüfusları hızla azalıyor. 20 Mart Dünya Serçe Günü'nde tüm dünya bu küçük canlılar için harekete geçiyor. Ülkemizde ise son 3 yıldır doğa gönüllülerinin desteğiyle Dünya Serçe Günü kapsamında etkinlikler düzenliyoruz. Bu küçük dostlarımızın çağrısına bir an önce kulak vermek ve hayatlarımızdan çıkıp gitmelerinin önüne geçmek zorundayız dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.