Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-f44579a5.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Alevilerin yeni başkanı Yusuf Ziya Üçkök
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Alevilerin yeni başkanı Yusuf Ziya Üçkök

Kültür Sanat

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi 2. Olağan kongresi yapıldı. Dernek başkanlığına Yusuf Ziya Üçkök seçildi.

Şair Nabi Kültür Merkezi’nde yapılan ve mevcut Başkan Kemal Atalar’ın aday olmadığı kongrede, tek liste ile seçime giden Yusuf Ziya Üçkök başkanlığa seçildi.

Kongreye Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Ünal Ateş, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Köse ile Ahmet Budak, İnsan Hakları Derneği Şube Başkanı Cemal Babaoğlu, SES Sendikası Şube Başkanı Dt. İsmet Karadağ, DİSK Şube Başkanı Sadık Demir ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi’nin yapmış olduğu faaliyetleri anlatan slayt sunumu ile devam etti. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından bir konuşma yapan Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Kemal Atalar, kongrede aday olmayacağını belirterek, kongreye gelen tüm davetlilere teşekkür etti. Alevi Kültür Dernekleri Şubesinin çalışmalarını anlatan Atalar, Şanlıurfa’da yaşayan Alevilerin varlığını hissettirmek için Yönetim Kurulu olarak ellerinden geleni yaptığını söyledi. Atalar son olarak, seçim sonucunda göreve başlayacak yeni yönetime de başarılar diledi.

Tek liste ile gidilen kongrede dernek başkanlığına seçilen Yusuf Ziya Üçkök ise, yaptığı teşekkür konuşmasında, amaçlarının Şanlıurfa’da yaşayan Alevileri bir çatı altında toplamak olduğunu söyledi.

Alevilerin her zaman yanında olduğunu belirten Üçkök, “İhtiyaç duyduklarında her zaman canların yanında olacağız. Sorumluluklarımız arttı. Kararlı bir şekilde canlara hizmet etmek istiyoruz. Bütünleştirici ve birleştirici bir yönetim anlayışı içinde olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Bu arada Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi’nin yeni yönetimi şöyle oluştu;

Başkan; Yusuf Ziya Üçkök, Hüseyin Şahan, Reşit Burhan, Halil Başak, Abit Çelik

Disiplin Kurulu; Yahya Kuzu, Hakan Güleç, Sadık Besuf

Denetleme Kurulu; Ali Coşkun Üçbudak, Ali İrfan, Sabri Olgun


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.