Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akçakale’de kutlu doğum heyecanı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akçakale’de kutlu doğum heyecanı

Kültür Sanat

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun her yıl ülke genelinde düzenlediği kutlu doğum programları kapsamında, Akçakale’de Pazar günü etkinlik yapılacağı bildirildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun ülke genelinde düzenlediği kutlu doğum programları başladı. Her yıl Akçakale’de de düzenlenen program, bu yıl da 29 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu sözcülerinden A. Hakim Dağbaşı, yapılacak programla ilgili bilgi vererek şunları söyledi: “ Bu yıl, geçen senelere göre bir çok yerde program yapılacağı için artık Nisan ayına programlarımızı sığdıramadık. Bu sebeple Akçakale programı Mart’ta yapılacak. Bizler günler öncesi program için dilekçemizi verdik. Etkinlikle ilgili el ilanları ve ilçenin her yerine asılmak üzere afişlerimizi hazırladık. Bununla birlikte her yıl olduğu gibi farklı bir çalışmamız da var. Örneğin etkinlik öncesi ‘Nebevi Davet’ adlı bir kitap hazırladık ve tüm halkımıza bu kitabı dağıtarak programımıza davet edeceğiz. Farklı ilahi sanatçıları ve konuşmacılarımızla halkımızı Pazar günü saat 13:00’ te Tedaş yanındaki parkta yapılacak etkinliğimize, tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.