Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Aile İçi Şiddet ve Çocuk Projesi salon açıldı FOTOĞRAFLI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Aile İçi Şiddet ve Çocuk Projesi salon açıldı FOTOĞRAFLI

Kültür Sanat

Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulunda açılan “Aile İçi Şiddet ve Çocuk” konulu projeyle hazırlanan çok amaçlı salonda şiddet gören çocuklar kendilerini ifade edebilecekler.

Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı SODES Kapsamında Finanse Edilen “Aile İçi Şiddet ve Çocuk” konulu projeyle hazırlanan çok amaçlı salon, 16 Mayıs Çarşamba günü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, Milli Eğitim Şube Müdürü Remzi Eleştir, Şanlıurfa ili Okul Müdürleri, Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla hizmeti açıldı.
Açılış konuşmasını yapan Sayın Mehmet Sarmış aile içinde yaşanan şiddete vurgu yaparak, bu hususta yapılması gerekenleri dinleyenlerle paylaştı. Ailelerin öğretmenlerle iletişim kurmaları gerektiğini ve çocuklarımızın önemli olduğunu, onlara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ



Daha sonra söz alan Mehmet Akif İnan ilköğretim Okulu Müdürü Sayın Mehmet Göbek slâyt gösterisi eşliğinde projenin hakkında brifing verdi.

Aile içi şiddet konulu kısa filmin izlenmesi ve Rehber öğretmen Sami Süner aile içi şiddetin nedenlerini, türlerini dinleyicilerle paylaştı. Bu konuda yani çocuğa aile içinde uygulanan şiddetin önlenmesi için yapılması gerekenleri dile getirdi. Rehber öğretmen Sami Süner’in konuyla ilgili verdiği seminerin ardından yapılan kokteyl ile birlikte program sonlandı.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.