Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adıyaman Hz Safvan bin Muattal'ı andı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adıyaman Hz Safvan bin Muattal'ı andı

Kültür Sanat

Adıyaman'da 'Sahabeyi Anma ve Anlama' etkinliğinde Hz Safvan bin Muattal'ın hayatı anlatıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Sahabeyi Anma ve Anlama’ etkinliğinde Hz Safvan bin Muattal anlatıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformunun Kasım ayını ‘Sahabe Ayı’ olarak ilan etmesinin ardından platformun Adıyaman koordinatörlüğü, ‘Sahabeyi Anma ve Anlama’ etkinliği düzenledi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman Koordinatörlüğünce organize edilen program, Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Adıyaman Vahdet-Der Başkanı Bilal Demir’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, açılış konuşmasını Vahdet-Der Başkan Yardımcısı Nizamettin Yıldırım yaptı.

Grup Kardeşler tarafından sahabeler üzerine bestelenmiş ilahi ve ezgilerin seslendirildiği etkinliğe konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı Cengiz Aydın, Hz. Safvan b. Muattal’ın hayatını anlattı.

Kasım ayının ‘Sahabe Ayı’ olmasının onları tanıyıp rol model almak açısından önemli bir eksikliği ortadan kaldırdığını ifade eden Aydın, daha sonra Hz Safvan b. Muattal’ın hayatından kesitler sunarak konuşmasını sürdürdü.

Program Muhammed Kadri Akay’ın yaptığı dua ile son buldu. (Yakup Söğüt - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.