Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
5 Bin kişilik Mevlana Camii temeli atıldı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

5 Bin kişilik Mevlana Camii temeli atıldı VİDEO

Kültür Sanat

GAP Arena stadının yanında 5 bin kişilik Mevlana Celalettin Rumi Camii ve Küliyesinin temel atma töreni Bediüzzaman Sadi-i Nursi’nin taleberli Abdülkadir Badıllı, Abdullah Yeğin, Şeyh İzettin (Aksan) ve siyasetçilerin duaları ile atıldı.

Mevlana Celalettin Rumi Camii temel atma töreni, Bediüzzaman Sadi-i Nursi’nin taleberli Abdülkadir Badıllı, Abdullah Yeğin, Şeyh İzettin (Aksan), Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.



Şanlıurfa’nın çok önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba; “Böylesine güzel bir ilim yuvasının temel atma töreninde bir katkım olsun istiyorum. Bunun için bir maaşımı bağışlıyorum” dedi.



Daha sonra kürsüye gelen Vali Celalettin Güvenç ise kardeşlik ve huzur kenti Şanlıurfa’ya yakışır bir ibadethanenin temel atma töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Güvenç; “İlim yuvasının temelini atıyoruz. Böyle güzel bir ilim yuvası temelini atan Urfalılar helal olsun size. Size böylesine güzel bir temel atma yakışır” dedi.



Daha sonra Müftü Ramazan Tahiroğlu’nun dua okumasıyla temel atma töreni gerçekleşti. 

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.