Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zahide Nine Gezi eylemcilerini şoke etti VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zahide Nine Gezi eylemcilerini şoke etti VİDEO

Gündem

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde Gezi olayları nedeniyle gözaltına alınmaları protesto etmek için toplanan gruba Emekli hemşire Zahide Nine, tepki gösterdi. Zahide Nine'nin sözleri eylemcileri şoke etti.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan bir grup, sabah gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların serbest bırakılması için eylem yaptı. Grup, basın açıklamasının ardından polisin 'dağılın' uyarısıyla olay yerinden ayrıldı. Zahide Nine ise protestocu gruba Zahide Nine, "Bu vatanı altın tepside kimse bize vermedi. Her taşında her toprağında kan vardır. Bu memleket herkesin memleketi, artık yeter. Taksim herkesin Taksim'i size ne?" diyerek tepki gösterdi.
Protestoculardan birinin, "Arkaya geç belki orada para verirler sana" şeklindeki sözlerine sinirlenen Zahide Nine, "Benim paraya ihtiyacım yok. Devletin emeklisiyim. Onurlu, şerefli, 35 yıllık memleketime hizmet etmiş namuslu bir insanım. Paraya satılacak biri değilim. Bu ülkenin öz evladıyım, gazi çocuğuyum. Memleketime sahip çıkmayacağız da size mi yedireceğiz bu vatanı" sözleriyle protestocuları şoke etti.

 

Kaynak: Rotahaber


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.