Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yumurtalık geçiş noktasında resmi gerginlik
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yumurtalık geçiş noktasında resmi gerginlik

Gündem

Suruç ilçesi Yumurtalık geçiş noktasına öğle saatlerinde gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda görevli memur ve güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Yumurtalık geçiş noktasında öğle saatlerinde ziyarette bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli memur ile sınırda görev yapan polis memurları arasında gerginlik yaşandı.

Tartışmanın sebebi öğrenilemezken, tartışmanın boyutunun karşılıklı yumruklaşmaya kadar ilerlediği görüldü. Kavga araya giren vatandaşlar ve diğer jandarma görevlilerin müdahalesi ile yatıştırıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il memuru Z.C olduğu öğrenilen şahsın boynunda darp izleri görülürken Z.C’nin sınırda sağlık çadırından darp raporu almak istediği ancak yetkililerin vermediği ileri sürüldü.

Z.C.’nin başından geçenleri Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş ve il müdürüne ilettiği gözlenirken daha sonra Z.C’nn sınırdan ayrıldığı öğrenildi. (Osman Gülebak/Mehmet Aslan-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.