Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yücetepe; Tarihi kentler Şanlıurfa'da buluşuyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yücetepe; Tarihi kentler Şanlıurfa'da buluşuyor

Gündem

23–25 Eylül 2011 tarihlerinde Şanlıurfa’da yapılacak olan Tarihi Kentler Birliği Şanlıurfa Buluşması öncesinde Belediye Meclis Üyelerine ve gazetecilere bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe başkanlığında Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya belediye meclis üyeleri ve gazeteciler katıldı.
Tarihi Kentler Birliği Urfa Buluşmasının programı hakkında geniş bilgi verilen toplantıda ayrıca gazeteciler ve belediye meclis üyeleriyle fikir alışverişinde bulunuldu. TBK Buluşma öncesinde Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce basımı gerçekleştirilen kentin tanıtıcı eserlerinden birer adet meclis üyelerine ve gazetecilere hediye edildi.
24 Eylül 2011 Cumartesi Günü Saat 10.00’da Esentepe’de yer alan Belediye Nikah ve Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan toplantıyla başlayacak olan Tarihi Kentler Birliği Urfa Buluşmasında, TKB Meclisi toplanacak.
Öte yandan toplantıda Urfa’nın tarihi ve kültürel miras bakımından zengin bölgeleri katılımcılara gezdirilecek ve Mutfak Müzesi ile Müzik Müzesinin açılışı yapılacak.
Buluşmaya başta TKB üyesi belediye başkanları olmak üzere, valiler, bakanlık görevlileri, üniversite, sivil toplum örgütü ve özel sektör temsilcileri ile çok sayıda davetli katılacak.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.