Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Urfa arası teleferik sözü ne oldu?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Urfa arası teleferik sözü ne oldu?

Gündem

Karaköprü İlçesi ile Şanlıurfa merkez arasında yapılması için söz verilen teleferik Hattı ne zaman yapılacak? vatandaş merak ediyor! bu projeden vazmıgeçildi mi?

 

Yolcu taşıma ve turistik amaçla yapılması planlalan ve geçen yıl ihale aşamasına gelen Karaköprü ilçesinin çılgın projesi olarak kabul edilen ''TELEFERİK''projesinden vaz geçildiği iddia edildi.

Karaköprü Belediyesi tarafından vatandaşlara vaat edilen en önemli projelelerinden olan ve 'çılgın proje' olarak adlandırılan teleferik projesinden sessiz sedasız vazgeçildiği iddia edildi.

Güzelşehir’den Esentepe’ye yapılması düşünülen teleferik projesinden vazgeçilmesi Karaköprü'deki esnafın turist hayalini de suya düşürdü.Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye tepki gösteren vatandaşlar teleferiğin Karaköprü ilçesi ve Şanlıurfa’ya güzellik katacağını söylediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.