Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yola döşenen mayın patladı: 5 asker yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yola döşenen mayın patladı: 5 asker yaralı

Gündem

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yola döşenen patlayıcının, askeri otobüsün geçişi sırasında infilak etmesi sonucu 5 asker yaralandı.

Alınan bilgilere göre, patlama Diyarbakır-Silvan Karayolu Başnikköyü Dönmezler mezrası mevkiinde meydana geldi. PKK’liler tarafından yola döşenen patlayıcı Başnik (Bağdere) köyü Bağdere Karakolu yakınlarında askerleri taşıyan otobüsün geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada en az 5 asker yaralandı.

Yaralıların hastanelere sevk edilmesi için patlamanın olduğu bölgeye çok sayıda ambulans çağrıldı. Durumu ağır olan yaralılar askeri helikopterle Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığına oradan da ambulansla Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Patlamanın olduğu yerde giriş çıkışlar yasaklanırken bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve asker sevk edildi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.  (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.