Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-1f59a916.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
YOL İŞ Başkanı Kubat'tan AK Parti önünde protesto VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YOL İŞ Başkanı Kubat'tan AK Parti önünde protesto VİDEO

Gündem

Türkiye Yol-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Emin Kubat ve üyeleri AK Parti İl Başkanlığı önünde Özel İdarelerin Büyükşehir kanunu ile Büyükşehir Belediyesine bağlanacak olmasını protesto ettiler.

Türkiye Yol-İş Sendikası Şubeleri, saat 17.00'de Ankara başta olmak üzere 81 ilde, AK Parti İl Başkanlıkları önünde kitlesel basın toplantısı düzenledi.

 

Şanlıurfa’daki basın açıklamasını yapan Türkiye Yol-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Emin Kubat; “2005 yılında Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü kapatılırken, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan; “Amacımız köye ve köylüye daha hızlı ulaşmak, bu nedenle yerel yönetimleri güçlü kılmak istiyoruz. İl özel idarelerine devredilen işçilerin sadece işvereni değişecek. Bunun dışında başka bir sorun yaşamayacaklar. Kefili benim” demişti. Buna rağmen 6111 sayılı torba kanunu ile işçiler yerlerinden edilmiş, işyerleri değiştirilmiştir. Başka şehirlere nakledilmişti” dedi.

 

Kubat; “13 ilin büyük şehir belediyesine dönüştürülmesi kanunu çerçevesinde 13 ilin özel idare elemanları belediyelere bağlanacaktır. Bu nedenle sorunların meydana gelecektir” dedi.

Sözlerini sürdüren Kubat; “Diğer bir konu ise Karayolları Genel Müdürlüğü yerleşkesinde çalışan taşeron işçilerin durumu ile ilgilidir. Sendikamıza üyelikleri gerçekleşen 6500 civarındaki işçiler yıllardır taşeronlar eliyle çalıştırılıyorlar” diyerek taşeron işçilerin genel müdürlük aleyhine dava açtıkları ve kazandıklarını belirtti.

 

Açıklamadan sonra işçiler alkış çalarak çıkacak yasayı protesto ettiler.

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.