Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YÖK Başta Olmak Üzere Birçok Birime Yeni Atamalar Yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YÖK Başta Olmak Üzere Birçok Birime Yeni Atamalar Yapıldı

Gündem

Yükseköğretim Kurulu başta olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığına yeni atamalar yapıldı. Yapılan atamalar ve isim isim atananlar ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan atama kararnamesi ile ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Murat DEMİRÖREN ve Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Yusuf ŞAHİN görevlerinden alındı.

İŞTE ATAMA KARARLARI: Cumhurbaşkanlığından:  Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 6 nci maddesinin b/1 bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Hasan Nuri YAŞAR yeniden seçilmiştir. 

Karar:
2020/94 Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürü Atilla KAYA, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 
Kültür ve Turizm Bakanlığı; 
- Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Murat DEMİRÖREN, 
- Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Yusuf ŞAHİN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 4 üncü maddeleri gereğince görevden alınmıştır. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı; 

- Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat DURSUN,
- Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal DOKUZ,
- Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal ULUSOY, 
- Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni YELDEMEZ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 

Millî Eğitim Bakanlığında açık bulunan Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz METE atanmıştır. 

Tarım ve Orman Bakanlığı XI. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık KILINÇER, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İhracat Genel Müdürü Veysel PARLAK atanmıştır. 

Ticaret Bakanlığında açık bulunan İhracat Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Özgür Volkan AĞAR atanmıştır. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.