Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YEŞİLAY GÖNÜLLÜSÜ BİSİKLETÇİ ŞANLIURFA’DA
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YEŞİLAY GÖNÜLLÜSÜ BİSİKLETÇİ ŞANLIURFA’DA

Gündem

Şanlıurfa Vali Vekili Erdoğan Kanyılmaz, Türkiye Final Turu kapsamında Gönüllü bisiklet kullanıcısı Cemal Azmi Başkaptan ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Temsilcisi Muharrem Çelik’i kabul etti.


Şanlıurfa Vali Vekili Erdoğan Kanyılmaz, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuğuna Şanlıurfa’nın tarihi ve sosyo-ekonomik yapısını anlatarak, birçok zararlı alışkanlıkları önleme amacıyla gerçekleştirilen bisiklet turunun önemine değindi. Vali Vekili Kanyılmaz, “Bisikletle yaptığınız zararlı alışkanlıklara karşı zorlu mücadelenizi destekleyerek; sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre yolculuğunuzda size başarılar diliyorum” dedi.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin öncülüğünde gönüllü olarak bisiklet kullandığını ifade eden Cemal Azmi Başkaptan, Türkiye Final Turunun amacı hakkında bilgi vererek, "Sağlıklı gelecek, sağlıklı nesil ve sağlıklı çevre için böylesi bir etkinliğe adım attım. İnsan vücuduna zararlı olan ve bağımlılık yapan sigara ve alkolün zararlarını anlatmama gerek yok. Önemli olan gelecek nesillerin bu kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamaktır” dedi.
Bisikleti ile 22 vilayetin birçoğuna ziyarette bulunduğunu söyleyen Başkaptan, bu turun İstanbul’dan başladığını ve Diyarbakır’da son bulacağını ifade ederek, Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.