Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YENİŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLÜ ÜYELERİYLE YEMEKLİ TOPLANTIDA BULUŞTU
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YENİŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLÜ ÜYELERİYLE YEMEKLİ TOPLANTIDA BULUŞTU

Gündem

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi yapacağı etkinlik ve projelerle ilgili gönüllü gençlerle toplantı yaptı.

Yaptığı sıra dışı etkinliklerle adını duyuran YGM, etkinliklerde aktif rol alan gönüllü gençleriyle geçen bir ayın değerlendirmesini yaparak sonraki etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Asıl amacı gençler ve gençlik olan Gençlik Merkezlerinde önemli olan gençleri kazanmak ve aktivitelerde onların görev almasını sağlamak.
Toplantıda Çiğköfte partisi de verildi. Toplantıya Çiğköfte yarışmasında birinci gelen Ramazan YILDIZ ve Behiye Sena EŞSİZ ‘ de katıldı.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ; “ YGM olarak kurulduğumuz günden beri gençlere ve fikirlerine önem verdik.Yaptığımız her etkinlikte onlara görev vererek özgüven edinmelerine katkı sağlamaya çalıştık.Onların can havliyle bir şeyler yapması hem onları hem bizleri sevindiriyor.” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ İSE : “Gençlik Merkezlerimiz gençler adına ne güzellikler varsa yapmaya çalışıyorlar.Gençleri projelerine katmak onlarla birlikte etkinlik düzenlemek asıl amaç.Bu nedenle gençlerimizi daima yanımızda görmek bizleri sevindiriyor.” Diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.