Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yenişehir Gençlik Merkezi gençleri Camii temizliği yaptı.
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yenişehir Gençlik Merkezi gençleri Camii temizliği yaptı.

Gündem

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi gençleri Ramazan ayı münasebetiyle Camiide temizlik yaptı.

 
 Ramazan ayına özel hazırlanan program gereği, İftar yemeği veren, Ramazan yardım kolileri dağıtan, Dini sohbetler gerçekleştiren Yenişehir Gençlik Merkezi bu kez de Veysel Karani mahallesinde bulunan bir camii de gönüllü üyeleriyle temizlik yaptı.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “Yenişehir Gençlik Merkezi olarak bu gün de bir camiimizi ziyaret ederek, burada temizlik yaptık. Amacımız hem etkinliklerimizi renklendirmek hemde gençlere manevi huzuru tattırmaktı. Gençler büyük bir zevkle bu işi yaptılar.” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:”Ramazan ayı dolayısıyla yapılan etkinlik programı çerçevesinde gençlerimizin gönüllü olarak camii temizliğinde görev almaları gerçekten sevindirici. Bu mübarek ayda manevi huzuru yaşamak önemli. Gençlerle çalışmalarımız devam edecek, çünkü onları seviyoruz.” Diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.