Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeni konulan Kırmızı ışık dehşeti; 8 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeni konulan Kırmızı ışık dehşeti; 8 yaralı

Gündem

Kaza Evren Sanayi batı kavşağı çıkışına konulan kırmızı ışıkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gaziantep istikametinden Şanlıurfa’ya gelen 06 S 5034 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta geçince kavşağın ortasında 63 VB 098 otomobile çarptı.

Kazada 8 kişi yaralandı. Kaza yerine gelen ambulanslarla yaralılar hastaneye taşındı. Kazada Müslüm T. Zahide T. Emirhan T. Şemse T., Fadile T. Şahıslar tedavi altına alındı.

 

Bilindiği gibi Şanlıurfa çevre yolu köprü yapım çalışması nedeniyle geçici olarak buraya yapılan kavşağa kırmızı ışık sistemi kuruldu.

Yıllardır engelsiz geçit olan yola konulan kırmızı ışık sistemi, Gaziantep istikametinden gelen sürücülerin kavşaktan hemen sonra ışığa yakalanmaları, Şanlıurfa istikametinden giden sürücülerin ise TOKİ kavşağından sonra yakalanmaları büyük bir risk taşıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.