Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeni Kimlik kartları Merakla Bekleniyordu! Dağıtımına başlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeni Kimlik kartları Merakla Bekleniyordu! Dağıtımına başlandı

Gündem

Yeni teknoloji ile donatılmış olan Yeni Kimlik Kartlarının dağıtımına başlandı. proje kapsamında pilot il olarak seçilen Kırıkkale'de kimlikler adreslere teslim edilmeye başlandı.

"Türkiye Cumhuriyeti Yeni Kimlik Kartı" projesi kapsamında pilot il olarak seçilen Kırıkkale'de kimlikler adreslere teslim edilmeye başlandı.

Yeni Kimlik Kartı için başvuru yapan Kırıkkale Ali Kolat’a yeni kimliği, PTT yetkililerince makamında teslim edildi.

PTT yetkilileri tarafından verilen bilgilere göre, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Türkiye Cumhuriyeti Yeni Kimlik Kartı” projesi kapsamında, Pilot İl olarak seçilen ve dağıtımına başlandı.

Bu kapsamda yeni kimlik kartlarının adreslere teslim edilmeye başlandığı yeni düzenlenen kimlik kartlarının PTT Şubesine intikali halinde vatandaşların adreslerine hemen teslim edildiği, adresinde bulunmayanların ise kimlik kartlarının da tekrar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne iade edildiği belirtildi.

Vali Ali Kolat, PTT yetkililerine teşekkür ederek, yeni kimlik kartlarının kente hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. (İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.