Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yaşlı adamdan 18 gündür haber alınamıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yaşlı adamdan 18 gündür haber alınamıyor

Gündem

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yaşlı bir adamdan 17 Ekim'den bu yana haber alınamıyor.

Elazığ’ın Kovancılar ilçesine bağlı Karasungur köyünde ikamet eden İsmail Doğan (57) isimli yaşlı adamdan 17 Ekim’den bu yana haber alınamıyor. Ailesi ise hayatından endişe ediyor.

118 gündür kendisinden haber alınamayan İsmail Doğan’ın oğlu Nahit Doğan, babasının herhangi ibr rahatsızlığın olmadığı belirterek yetkililerden ve vatandaşlardan yardım beklediklerini söyledi.

Nahit Doğan, “Kovancılar’ın Karasungur köyünde oturuyorum. Babam İsmail Doğan 17 Ekim’den beri kayıptır. Bugüne kadar kendisinden hiçbir haber alamadık. Vatandaşlarımızdan ve emniyet birimlerimizden bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Babamın herhangi bir hastalığı yok. Evde yaşanan ufak bir tartışmadan sonra kızıp dışarı çıkmış ve o günden beri de haber alamıyoruz.” dedi.

Babasının hayatından endişe ettiklerini belirten Nahit Doğan, babasını çevrelerinde görenlerin 0539 954 20 07 numaralı telefona ulaşmalarını istedi. (Sinan Bilici–İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.