Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yaşlı adam dereye düştü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yaşlı adam dereye düştü

Gündem

Şanlıurfa Bey kapısı mahallesi Mahmutoğlu kulesi yanında bulunan Kara koyun deresine yaşlı adam dengesini kaybederek düştü.

Olay sabah saatlerinde Beykapısı Mahallesi Mahmutoğlu kulesi yanında bulunan park içersinde meydan geldi. Edilen bilgilere göre Mahmut Dördal (62) sabah namazından sonra ekmek almak için fırın yolunda bulunan park içersinde dinlenmek üzere orada bulunan bankette oturmak isterken aniden dengesini kaybetmesi sonucu karakoyun deresine düştü.

Olayı gören vatandaşlar ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekip, itfaiye ve polis geldi. İtfaiye’nin ve 112 acil yardımın özverili çalışmaları sonucu Mahmut Dördal dereden çıkarılarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hekim dede mahallesi muhtarı Şahin Şahap dertlimi dertli demiş Bunuda yetkili makamlara iletmiştik O derenin etrafına korkuluk yapılması gerektiğini urfahaberturk.com aracılığı ile'kamoyuna duyurmuştuk.
Hekim dede mahallesi muhtarı Şahin şahap' ne kadar haklı olduğunun ortaya çıkması için Şanlıurfa belediyesi Dereye başka şahışların Düşmesinimi Bekliyor ..
Şanlıurfahaberturk.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.