Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yasin Börü ve arkadaşlarının katilleri yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yasin Börü ve arkadaşlarının katilleri yakalandı

Gündem

Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK yandaşları tarafından kurban eti dağıtırken vahşi bir şekilde katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının katillerinin yakalandığını açıkladı.

ABD'ye ticari araç ihracı töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK yandaşları tarafından kurban eti dağıtırken vahşi bir şekilde katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının katillerinin yakalandığını açıkladı.

Davutoğlu, "6-7 Ekim olaylarında Kobani bahane edilerek öldürülen Yasin Börü ve arkadaşlarının 16 katili bugün yakalandı." dedi.
HDP'nin çağrısının ardından 6-7 Ekim tarihlerinde İslami kurum ve dindar insanları hedef alan PKK yandaşları, Diyarbakır'da fakirlere kurban eti dağıtan 16 yaşındaki Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Riyad Güneş ve Hüsayin Dakak'ı vahşice katletmişti. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.