Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yasin Börü ve arkadaşları Batman'da anılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yasin Börü ve arkadaşları Batman'da anılacak

Gündem

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, 6-7 Ekim'de vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenleyecek.

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, 7 Ekim Çarşamba günü geçen yıl 6-7 Ekim'de vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenleyeceğini duyurdu.

Konuya ilişkin Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi tarafından yapılan açıklamada, programın 7 Ekim Çarşamba günü bayanlar için saat 13.30’da, erkekler için de akşam saat 20.00’da Alyans Düğün Salonunda düzenleneceği kaydedildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Cemiyetimiz tarafından yarın Alyans Düğün Salonunda gündüz saat 13.30’da bayanlara, akşam saat 20.00’da erkeklere yönelik tam bir sene önce Diyarbakır’da kurban eti dağıtırken vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını anma programına tüm bay-bayan, genç-yaşlı halkımız davetlidir.” (M. Fatih Akgül-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.