Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ferhat Şelli'den sitemize açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ferhat Şelli'den sitemize açıklama

Gündem

Tarım bakanlığından FETö operasyonu kapsamında görevden alınan Eski Müsteşar yardımcısı Ferhat şelli FETÖ ile hiç bir alakası olmadığını açıkladı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası bakanlıklarda başlatılan FETÖ terör örgütü yandaşlarının temizlenmesi çalışmaları kapsamında Tarım bakanlığında göreven uzaklatırılarak açığa alınanlar arasında bulunan Ferhat şelli hiç bir şekilde fetö ile bağlantısının olmadığını dile getirdi.


İŞTE ŞELLİ'NİN SİTEMİZE GÖNDERDİĞİ O AÇIKLAMA:

Yaşanan son olaylar sonucunda, bir takım kimseler, kişisel hevesi ve ihtirasları nedeniyle, gerçekte ilgisi ve alakası olmayan kimseleri FETÖ olarak bilinen melun yapı ile ilişkilendirmektedir.
Siyasi tarafım ve tercihim zaman ve konjonktüre göre değişmemiştir. 2011 yılında Şanlıurfa’ dan AK partiden aday adayıydım. Ak Partimize verdiğim destek sebebiyle gerek soru önergeleri verilerek ve gerek medyada olumsuz haberler yapılarak birtakım çevrelerce yıpratılmak istendim. Bu süreçte de malum çevreler tarafından şahsımı yıpratma çabaları devam etmektedir.
Bugüne kadar ülkemize ve milletimize, bürokrasinin çeşitli kademelerinde hizmet etmiş, Sayın Mehdi Eker ile yakinen çalışmış ve Sayın Faruk Çelik'in seçim çalışmalarına tüm ailem ile destek vermiş olduğum tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde, yerel seçimlerde ve parti çalışmalarında bizzat bulundum, herkesin köşe bucak kaçtığı dönemlerde bile AK Parti için elimi taşın altına koymaktan kaçınmadım. Hakkımda somut bir suçlama olmamasına rağmen, kamuda genel olarak yapılan bir teftiş uygulamasından dolayı, hakkımda da uygulama yapılmıştır.
Zira, hayatımızın hiçbir döneminde menfur terör örgütü ile bir bağımın ve bağlantımın olmadığı açıktır. Darbenin gerçekleştiği ilk andan itibaren, ailemle birlikte meydanlarda tepkimizi ortaya koyduğumuz herkes tarafından bilinmektedir.
Bu tür iddialar, bizi bürokraside istemeyen ve darbe gecesi köşesinde konjonktürü bekleyen kişilerin türettiği savsatalardır. Şüphesiz Allah adildir ve süreç sonunda bu kötü yüzlerin maskesi düşecek, gerçekler görünecektir. Bu minvalde, hakkımızda bu tip iftira ve beyanlarda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatacağımızı, medyada çıkan/çıkacak haberler konusunda medyanın da daha hassas davranmasını, bilgileri teyit ederek haber yapması gerektiğini belirterek,
Aldığımız devlet terbiyesi, dün olduğu gibi bugün de Sn. Cumhurbaşkanımız, Sn. Başbakanımız ve Sn. Bakanımızın izinden yürümek, terlerine ter, emeklerine emek katmaktan gayrısı değildir.
Bu biçimde hakkımızdaki durumu kamu oyuna saygıyla bildiririm.
Dr. Ferhat Şelli


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.