Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yaşanan olaylar balıkçıları olumsuz etkiliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yaşanan olaylar balıkçıları olumsuz etkiliyor

Gündem

Balık sezonu başlamasına rağmen yaşanan olaylardan dolayı batıdan yeterince balık alınamaması Batmanlı balıkçıları olumsuz yönde etkiliyor.

Yaşanan olayların kendilerini olumsuz yönde etkilediğini belirten Batmanlı balıkçılar, Karadeniz bölgesinden balık siparişi vermelerine rağmen araçların gelemediğini, olaylardan dolayı korktuğunu ifade ettiler.

Balıkçılar, batıdan yeterince balığın gelmemesinin balık fiyatlarının yükselmesine sebebiyet verdiğini ve bu durumun da satışlarını olumsuz etkilediğini söylediler.

Balık piyasası hakkında bilgi veren Celal Yeşilmen, “1 Ağustos’tan itibaren tatlı su avlama yasağının kalkmasından sonra 1 Eylül’de de deniz ürünleri avlama yasağı kalktı. Böylelikle sezona başladık. Ama yaşanan olaylardan dolayı balıklarımız az geliyor. Batı ve Karadeniz bölgelerinden sipariş verdiğimiz zaman araçlar gelmiyor. Olaylardan dolayı korkuyorlar. Ürünler az olduğundan dolayı geçen seneye göre fiyatlar biraz yüksektir. Geçen sene hamsi 5 TL’ye iken bu sene hamsi 10 TL aşağısında verilmiyor.” şeklinde konuştu. (M. Sait Çelik – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.