Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yarım Kalan Cami Yardım Bekliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yarım Kalan Cami Yardım Bekliyor

Gündem

Suruç İlçesinde hayırseverlerin yardımları ile yapılan cami inşaatı, maddi imkansızlık yüzünden durma noktasına geldi. Mahalleli camilerinin tamamlanıp ibadet açılabilmesi için hayırseverlerden destek istiyor.

Suruç ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde yaklaşık iki yıl önce mahalle sakinleri ve hayırseverler tarafından yaptırılmaya başlanan Müshap Bin Ümeyr Camisi’nin inşaatı, ekonomik sıkıntılar nedeniyle ağır şekilde devam ediyor.
Gazetemizi ziyaret eden Sefa Cami İmam Hatibi ve Müshap Bin Ümeyr Cami İnşaatı sorumluluğunu üstlenen Ömer Tayan Cami İnşaatı hakkında bilgi verdi. Tayan Konuşmasında; “ Camimiz 3 katlı, alt katı Bay Bayan Taziye Evi, Orta katı Kuran Kursu ve üst katı ise cami olarak yapılmaktadır. Taziye evlerimiz bitirilerek hizmete açıldı. Camimizin ise eksiklikleri var şimdiye kadar 400 bin tl. masrafımız oldu..camimizin bitmesi için yaklaşık olarak 300 tl daha ihtiyacımız var. Şimdiye kadar yardımlarını esirgemeyen Hacı Abdullah Ateş 135 bin tl ve İş Adamı Fethi Şimsek 20 tl yardımda bulundu. . Sağ olsun Fethi Şimşek 30 bin tl daha yardımda daha bulunacak. Ama 300 bin tl daha ihtiyacımız var, Müshap Bin Ümeyr Camiinin bitirilmesin için hayırsever vatandaşlarımızın yardımını bekliyoruz. “dedi. Yardım yapmak isteyen hayır sever vatandaşlar 0542 788 35 14 numaralı telefonu arayabilir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.