Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yaralı ve hasta hacılar Türkiye'ye getirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yaralı ve hasta hacılar Türkiye'ye getirildi

Gündem

Mekke'de yaşanan vinç kazası ile Mina bölgesinde meydana gelen izdihamda yaralanan Türkiyeli hacılar uçak ile Ankara'ya getirildi.

Mekke'de yaşanan vinç kazası ile Mina bölgesinde meydana gelen izdihamda yaralanan Türkiyeli hacılar Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda, Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı işbirliği ile uçakla Ankara’ya getirildi.

AFAD’tan yapılan açıklamada, Aralarında Mekke'de hac ibadetlerini yerine getirdikleri sırada hastalanan Türkiyeli hacılarının da bulunduğu toplam 24 yaralı ve hasta hacı, Genelkurmay Başkanlığı'na ait bir nakliye uçağı ile bu sabah, saat 08.20’de Ankara, Etimesgut Havalimanı'na getirildi.

Cidde havalimanında saat 03.25'te kalkış yaptığı belertilen özel donanımlı nakliye uçağında, yaralı ve hasta Türkiyeli hacıları için Sağlık Bakanlığı'ndan 12 kişilik bir sağlık ekibi de hazır bulundu.

Yaralı ve hasta hacıların tedavisine Ankara'daki çeşitli hastanelerde devam edileceği ifade edildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.