Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
YARALI AT KADERİNE TERK EDİLDİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

YARALI AT KADERİNE TERK EDİLDİ

Gündem

Şanlıurfa’da sahibi tarafından sokağa atılan İngiliz atı belediye yetkilileri tarafından hayvan barınağına götürüldü.

Şanlıurfa’nın Beykapısı Mahallesi’nde yaralı bir atın yol ortasında yattığını gören vatandaşlar, atın yaralı olduğunu görünce durumu polis ve belediye ekiplerine ihbar etti.
Olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre, belediye veterinerine ulaşmaya çalıştı. Polis ekipleri yoldan geçen araçların çarpmaması için ayağı kırık at çevresinde önlem aldı.
Olayı duyup olay yerine gelen bir vatandaş ise yaralı atın İngiliz yarış atı olduğunu kendisinin de at sahibi olduğunu belirterek, at sahiplerinin atın öleceğini düşünerek atı yol ortasına bıraktıklarını ileri sürdü. Atın bulunduğu yerde ise çok sayıda cam kırığının olması dikkat çekerken polis ekipleri ata sarhoş birinin işkence yapmış olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Yaralı atın yerde yattığını ve etrafında kanlı cam kırıklarını gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
 Uzun bir aradan sonra olay yerine gelen belediye veterineri ata iğne yaptıktan sonra, görevliler atı bir kamyonete yükleyip tedavisi yapılmak üzere Eyyübiye Mahallesi’nde bulunan Şanlıurfa Belediyesi’ne ait hayvan barınağına götürdü.
GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.