Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
WhatsApp üzerinden 413 sürücüye ceza kesildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

WhatsApp üzerinden 413 sürücüye ceza kesildi

Gündem

Kayseri'de yaklaşık 2 ay önce uygulamaya konan WhatsApp 'tan şikâyet hattı uygulaması üzerinden gelen ihbarlar üzerinden 413 sürücüye ceza kesildiği bildirildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılan Vali Orhan Düzgün, Kayseri’de yaklaşık 2 ay önce uygulamaya konan WhatsApp'tan şikâyet uygulaması üzerinden 413 sürücüye ceza kesildiğini belirtti.

Vali Düzgün, Kayseri’de yaklaşık 2 ay önce uygulanmaya konulan WhatsApp uygulamasının başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Yaklaşık 2 ay önce uygulamaya başladığımız WhatsApp uygulaması üzerinden vatandaşlarımızın trafik ekiplerimize yardımcı olması, bir trafik ihlali gördüğünde onu doğrudan fotoğraflı ya da videolu olarak trafik birimlerimize bu konuda oluşturduğumuz cep telefonu hattı üzerinden iletmesi de bugünkü gündemimizde yer alacaktır. Bunun ilk dönem uygulamasında bine yakın vatandaşımızın bu şekilde ihbarda bulunduğunu, bu ihbarlardan da trafik birimlerimizce yeterli delile sahip olanların belirlenerek 413 sürücüye ceza kesildiğini de biliyoruz. İkinci aylık dönemde de ne kadar müracaat olmuş, uygulama ne kadar başarılı olmuş bunu da gözden geçireceğiz.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.