Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir turşu skandalı iddiaları yalanlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir turşu skandalı iddiaları yalanlandı

Gündem

Viranşehir Kaymakamlığı, bazı basın yayın organlarında bir kişinin bir turşu fabrikasında turşu bidonları içerisine girmesi skandalıyla ilgili açıklama yaptı. Kaymakamlık, görüntülerin yer aldığı fabrikanın Viranşehir'de olmadığını bildirdi.

Önceki gün bazı basın yayın organlarına bir skandal yansıdı.

Görüntülerde bir kişinin turşu fabrikasında turşu bidonlarının içine girdiği ve görüntülerdeki fabrikanın Viranşehir ilçesinde yer aldığı ifade edilmişti.

Viranşehir Kaymakamlığı, bazı basın yayın organlarında turşu imalatında olumsuz görüntülerin yer aldığı fabrikanın Viranşehir'de olmadığını bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ulusal bir haber sitesinde 'Viranşehir ilçesinde gıda skandalı' şeklinde servis edilen haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde turşu fabrikası bulunmamaktadır. Viranşehir Organize Sanayi Bölgemiz dışında da turşu imalatı yapan faal bir kuruluş yoktur. Bahse konu haberin görsellerinde lahana turşusu kurulduğu görülmektedir. İlçemizde lahana bitkisinin yetiştiriciliği yapılmamaktadır."(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.