Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir kaymakamlığından DBP'nin yürüyüşüne yasak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir kaymakamlığından DBP'nin yürüyüşüne yasak

Gündem

Viranşehir ilçe kaymakamlığı DBP'nin düzenleyeceği yürüyüşünü güvenlik gerekçesiyle yasakladı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, kaymakamlığın emri ile DBP’nin bugün saat 15.00’de cumhuriyet parkında yapmayı planladığı yürüyüşünün güvenlik gerekçesiyle yasaklandığı açıklandı.

Viranşehir Kaymakamlığı konu ile ilgili olarak yayımladığı yazılı basın açıklamasında, DBP’nin bugün yapacağı yürüyüş öncesi ilçede yürüyüş ve basın açıklaması gibi tüm eylemlerin yasaklandığını açıkladı.

Viranşehir Kaymakamlığınca, DBP tarafından bugün (15 Eylül 2015) ilçede düzenlenmesi planlanan yürüyüşün, ‘2911 sayılı Toplantı ve Yürüyüş Kanununun 17. Maddesine’ istinaden yasaklandığı belirtilen açıklamada, ilçede provokatif eylemlerin yaşanabileceği ve kamu güvenliğini bozmaya dair eylemlerin yaşanabileceğine dair kuvvetli duyumların alındığı, güvenlik gerekçesiyle ilçede bugün yapılacak olan her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki etkinliklerin yasaklandığı belirtildi. (Sabri Acet-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.