Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vatandaştan DEDAŞ'a çağrı; Süreyi uzatın
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vatandaştan DEDAŞ'a çağrı; Süreyi uzatın

Gündem

Şanlıurfa'da dedaş'ın özelleşmesi ile birlikte yeni yapılandırma ile müşterilerin gecikmiş faizleri yerine ana para kampanyasına vatandaş rağbet ederken sürenin uzatılmasını talep ediyor.

Viranşehirliler, tatil, hasat dönemi olması hasebiyle kampanyanın süresinin uzatılmasını talep etti.

Yapılan görüşmede sorun teşkil eden birçok konu üzerinde mutabakat sağlanırken faiz affı konusunda vatandaşın talebi henüz yerine getirilemedi.

Dedaş’a seslenen vatandaşlar 31 ağustos 2013 tarihinde bitecek olan faiz affı süresinin uzatılmasını talep ettiler. Vatandaşlar yaptığı açıklamada” Biz vatandaş olarak mağdur oluyoruz., verilen sürede borcumuzu yatırmamız imkansız. Birçok kişinin bundan haberi bile yok. Birçok kişide ya çalışmak için şehir dışında yada tatilde bulunuyor. Ayrıca çiftçi kısmı ise şu an pamuk hasadı için hazırlık yaptığından söz konusu borçlarını ödemekte sıkıntı çekiyor. Biz vatandaş olarak Dedaş yetkililerine sesleniyoruz; Süreyi en az bir ay daha uzatın” dediler. Sürenin uzatılmaması halinde binlerce vatandaş mağdur olma ile karşı karşıya bulunuyor. Şimdi Dedaş’ın vatandaşın sesine kulak vermesi bekleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.