Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van'da Suriyeli kardeşlerin kavgası kanlı bitti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van'da Suriyeli kardeşlerin kavgası kanlı bitti

Gündem

Van'da, henüz bilinmeyen bir nedenle aralarında tartışma çıkan Suriyeli kardeşlerden biri bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Akköprü mahallesinde bir evde meydana geldi. Hayırsever vatandaşların verdiği evde oturan Abdulkadir Mustafa Nasır ile Hadi Nasır isimli Suriyeli kardeşler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine Hadi Nasır, kendisinden iki yaş küçük olan kardeşini bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı.

Olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edilirken, Abdulkadir Mustafa Nasır’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine morguna kaldırılan Suriyeli Nasır’ın cenazesinin, burada yapılan incelemelerin ardından defnedilmek üzere Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine gönderildi.

Polis kaçan Suriyeli kardeşin yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Murat Dalgın-İLKHA) 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.