Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van'da hırsızlar yine sadaka kutusu çaldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van'da hırsızlar yine sadaka kutusu çaldı

Gündem

Van'da bir fırına giren hırsız veya hırsızlar, iş yerinde bulunan sadaka kutusunu çaldı.

Van’ın Tuşba ilçesi Altıntepe Mahallesi’nde bulunan fırına giren kimliği belirsiz kişiler, muhtaçlar için bırakılan sadaka kutusundaki paraları çaldı.
Hırsızlık olayı ile ilgili bilgi veren iş yeri sahipleri, iş yerine giren hırsızların kasalarındaki paraları çalmalarının, kendilerini üzmediğini belirterek, muhtaçlar için bırakılan sadaka kutularındaki paraları çalmalarına ise çok üzüldüklerini ifade ettiler.

“Muhtaçların ekmeğine el uzatılıyor”
Yaptığı kontroller sonucu hırsızların iş yerindeki sadaka kutusunu da çaldıklarını fark eden Medeni Karabulut, “Bugün her zamanki gibi erkenden dükkânı açtım. Hamurumu yoğurup fırından çöreği çıkardıktan sonra, içeri müşteri girdi. Çörek alan müşteriye para üstünü vermek için kasaya baktım, fakat kasada hiç para yoktu. Büyük ihtimal fırına hırsızların girdiğini anladım. Kasadaki paralarla birlikte Van’da hayır yardımlarında bulunan derneğe ait sadaka kutusunun da çalındığını gördüm. Açıkçası kasada çalınan paralar benim için pek önemli değil, ama muhtaçların ekmeğine el uzatarak sadaka kutusunu almaları beni çok üzdü.” diye konuştu.

Hırsızların muhtaçlar için toplanan yardımlara el uzatmasının affedilir bir şey olmadığına dikkat çeken Karabulut, “Eğer bugün yetimlerin ekmeğine el uzatıldıysa, içinde bulunduğumuz durumun ne kadar kötü olduğunu anlamış oldum.” şeklinde duygularını ifade etti. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.