Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van'da hayat normale döndü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van'da hayat normale döndü

Gündem

Kobani'deki olayları protesto ederek Van'da eylem yapan PKK'lı çeteler çıkardıkları taşkınlık ve gerginliklerin 5'nci günde sakinleşmesi ile birlikte hayat normale döndü.

 IŞİD’in Kobani'yi işgal etmesini bahane eden olayları protesto ederek Van'da PKK’lı çetelerin çıkardıkları taşkınlık ve gerginliklerin 5’nci günde sakinleşmesi ile birlikte hayat normale döndü.

 

Kobani'ye destek bahanesiyle yapılan taşkınlıklar sırasında kent merkezinde hayat adeta durma noktasına gelirken, meydana gelen olaylar ise şehirde merkezi adeta harabeye döndü.

 

Van’da birçok kamu binası, araç ve birçok esnafın da dükkânı ateşe verilerek yakılırken, bu sabah itibariyle olaylardan geriye kalan barikat ve yerlere savrulan çöpler, ekipler tarafından temizlendi.

 

Kepenklerin bu sabah açıldığı Van’da, esnaflar güne iş yerlerinin kepenklerini açarak temizlemeleri ile hayat biraz da olsa normale döndü.

 

İşlek caddelerde bulunan tüm esnaflar kepenklerini açarken, ara sokaklarda ise bazı esnafların kepenklerini açmadığı gözlemlenirken, polis ve askerlerin şehirde güvenlik önlemi almaya devam ediyor. (Hacı Yılmaz-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.