Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van'da deprem
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van'da deprem

Gündem

Van'da sabaha karşı ardı ardına 2 deprem ve çok sayıda artçı sarsıntı meydana geldi. Van’da sabah saatlerinde 4,4 ve 3,0 büyüklüğünde iki depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntı meydana geldi.

Van'da saat 04.01 sıralarında merkez üssü Van'ın Tuşba ilçesine bağlı Çolpan Mahallesi’nde 4,4 ve yaklaşık 7 dakika sonra ise merkez üssü Çakırbey Mahallesi’nde 3,0 büyüklüğünde 2 deprem ve çok sayıda artçı sarsıntı meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre saat 04.01’de Van'ın Tuşba ilçesine bağlı Çolpan Mahallesi 4, 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremden yaklaşık 7 dakika sonra ise merkez üssü Çakırbey Mahallesi olan 3,0 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.

Bu depremlerin ardından merkez üssü çolpan Mahallesi olan çok sayıda arçı sarsıntı meydana geldi.

Saat 04.52'de merkez üssü Çarıbey Mahallesi olan 3,8 yine merkez üssü Çolpan Mahallesi olan 2,0, 1,6 ve 2,1 şiddetinde üç artçı sarsıntı daha kaydedildi.

Ayrıca saat 06.55 sıralarında ise merkez üssü Muradiye ilçesi Ovapınar Mahallesi olan 2,2 şiddetinde bir artçı daha kaydedildi.

Sarsıntılar Van merkezinde ve çevre ilçelerde paniğe yol açarken herhangi bir mal veya can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. (Murat Dalgın- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.