Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van'da açık öğretim sınavları ertelendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van'da açık öğretim sınavları ertelendi

Gündem

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Van merkez ve ilçelerinde açık öğretim ortaokul ve lise sınavları ertelendi.

Van'da önceki gün başlayan ve aralıksız olarak devam eden kar yağışı ve tipi, eğitimde de aksamalara neden oldu. İlde bugün ve yarın yapılacak olan açık öğretim ortaokul ve lise sınavları ertelendi.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, hafta sonu yapılması planlanan açık öğretim ortaokul ve lise sınavları yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklamaya yer verilmezken, telefonla ulaştığımız İl Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu, olumsuz hava koşulları nedeniyle açık öğretim ortaokul ve lise sınavlarının önümüzdeki günlerde belirlenecek olan ileri bir tarihe ertelendiğini ifade etti. (Murat Dalgın-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.