Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Valilikten okula yapılan saldırı ile ilgili açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Valilikten okula yapılan saldırı ile ilgili açıklama

Gündem

Van Valiliği dün gece saatlerinde İpekyolu ilçesi Bostaniçi mahallesinde bulunan, Vali Ali Cevdetbey İlkokulu'na PKK'lar tarafından yapılan saldırı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Van Valiliği, Vali Ali Cevdetbey İlkokulu’na PKK’lar tarafından yapılan saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, okulun 1. Kkatının tamamen kullanılamaz hale getirildiği belirtilerek, “İlimiz merkez İpekyolu ilçesi Bostaniçi mahallesindeki üç katlı Vali Ali Cevdetbey İlk-Ortaokuluna 16.09.2015 Çarşamba gecesi saat 22.30 sularında terör örgütü üyelerince molotofkokteyli ile saldırı gerçekleştirilmiştir.” denildi.

Yaklaşık olarak 200 bin TL zarar oluştuğu ifade edilen açıklamanın devamında , “Saldırıda, okulun dışında bulunan güvenlik kameraları etkisiz hale getirilmiş, okulun tüm camları kırılmış ve 1. kat tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. Ayrıca 1. kattaki idari kısım ile sınıflarımız ağır hasar almış, internet, elektrik ve telefon tesisatı ve donanımı tamamen kullanılamaz hale gelmiş olup okulda yapılan ilk belirlemelere göre 200 bin TL civarında maddi hasar meydana gelmiştir.” ifadelerine yer verildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.