Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Valilikten Flaş Karar! Yayın yasağı istedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Valilikten Flaş Karar! Yayın yasağı istedi

Gündem

Şanlıurfa Valiliği son iki gündür çeşitli medya kuruluşları ve sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine yaptığı açıklamada, Kasıtlı bir şekilde yayılmaya çalışılan bu görüntülerle ilgili yayın yasağı kararı alınması için adli mercilere gerekli başvuru yapılmıştır.

Şanlıurfa Valiliği, Özellikle sosyal medyada Viranşehir ilçesinde meydana geldiği söylenen ve hızla yayılan bir kavga görüntüsünün "Viranşehir ilçemizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır" diye açıklama yaptı.

Kasıtlı bir şekilde yayılmaya çalışılan bu görüntülerle ilgili yayın yasağı kararı alınması için adli mercilere gerekli başvuru yapıldığını açıklayan valilik yazılı bir açıklama yaptı.

İŞTE VALİLİKTE YAPILAN O AÇIKLAMA:

Bazı sosyal medya hesapları üzerinden, ilimiz Viranşehir ilçesinde meydana gelen olay olarak yayınlanan kavga görüntülerinin, Viranşehir ilçemizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. 

Kasıtlı ve iyi niyetten uzak bir şekilde yayılmaya çalışılan bu görüntülerle ilgili yayın yasağı kararı alınması için adli mercilere gerekli başvuru yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.