Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Valilik Erin'in Yıkılsın Dediği metruk yapılar Hilvan'da yıkılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Valilik Erin'in Yıkılsın Dediği metruk yapılar Hilvan'da yıkılıyor

Gündem

Şanlıurfa Hilvan Belediyesi, kamu güvenliğine karşı tehdit oluşturan ve uyuşturucu bağımlıların mekanı haline gelen metruk yapılar yıkıyor.

 
Şanlıurfa Valiliği'nin talimatıyla, insanların can güvenliğini tehdit edip çevre kirliliği ve kent estetiğine aykırı bulunup kullanılamayan yapılar Hilvan belediyesi Fen İşleri ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkıldı. Özellikle madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında sürdürülen çalışmalarda, yasal olarak satışı ve kullanımı yasak zararlı maddelerin bu tür yapılar içinde gizlendiği ve kullanıldığının tespiti üzerine Hilvan'ın Bağlar Mahallesi 733. Sokakta bulunan metruk yapı iş makineleri yardımıyla yıkımı gerçekleştirildi.
Belediye yetkililerinin yaptıkları açıklamada, kent estetiğini bozan ve toplumsal tehlike arz eden yapılar Şanlıurfa Valiliği'nin talimatıyla yıkılmıştır. Zamanla boşalan ve kullanılmayıp atıl hale gelen, ayrıca satışı ve kullanımı yasak maddelerin içinde kullanıldığı tespit edilen metruk yapıların yıkım işlemleri devam edecektir denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.