Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/1b2e91dfa25687d8281c3a397eb9e718.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Vali Küçük, Rektör Taşaltın'a veda ziyaretinde bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Küçük, Rektör Taşaltın'a veda ziyaretinde bulundu

Gündem

Valiler kararnamesi ile Bursa Valiliğine atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın’a veda ziyaretinde bulundu.

 

Kentte birçok yere veda ziyaretlerini gerçekleştiren Şanlıurfa valisi İzzettin Küçük, Son olarak Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın'ı ziyaret etti.

Harran Üniversitesi Yenişehir Kampusunda bulunan Rektörlük binasına gelen Vali İzzettin Küçük'ü Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Abuzer Pınar, Prof. Dr. Şerafettin Çelik, Prof. Dr. Ali Sarıışık ve Rektör danışmanı Doç. Dr. M. Akif Nacar karşıladı.

Ziyarette konuşan Vali Küçük, 3 yıl kaldığı Şanlıurfa'da çok farklı duygular yaşadığını dile getirerek; "Valilik de bir çeşit memurluktur. Urfa'da kalmak ve daha güzel işler yapmak isterdim. Ama biz üç yıl bu görev verildi. Üç yıl içerisinde Şanlıurfa'da çok güzel çalışmalar yaptık. Güzel dostluk bağları kurduk. Buraya kadarmış. Bize düşen şimdi Ülkemizin bir başka güzel şehri olan Bursa'da verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmektir. Urfa'yı ve bu şehrin gönlü güzel insanları unutmayacağım" dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; "Sizler Şanlıurfa gibi kutsal bir kentte hizmet ettiniz. Bu şehrin insanları kendisine hizmet edenleri unutmaz. Sizi de unutmayacakları. Yaptığınız güzel çalışmalardan dolayı Şanlıurfa'da yaşayan biri olarak sizlere teşekkür ederim. Yeni görev yeriniz olan Bursa'da, sizlere başarılı hizmetler dilerim" dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.