Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
VALİ KÜÇÜK İNCELEMELERİNE DEVAM EDİYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

VALİ KÜÇÜK İNCELEMELERİNE DEVAM EDİYOR

Gündem

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suruç ilçesinde yapılan 35 bin kişi kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük çadırkenti olan Suruç Konaklama Tesislerinde incelemelerde bulundu.


Tesislerin son durumu hakkında Kaymakam Abdullah Çiftçi’den bilgi alan Vali İzzettin Küçük, kamptaki sosyal donatı alanlarında yapılan çalışmaları inceledi. Tesislerde yer alan hastaneyi de ziyaret eden Vali Küçük, tesislerde doğan çocuklarla yakından ilgilendi. Hastaneye gelen Suriyelilerle de görüşen Vali İzzettin Küçük, kendisine sorunlarını anlatan Suriyelileri de dinleyerek çözümü için gerekli talimatları verdi. Eğitim alanları, çocuk oyun alanları, marketler ve diğer sosyal donatı alanlarını da gezen Vali Küçük, kamp yetkililerine de teşekkür etti.

Vali İzzettin Küçük Suruç Konaklama Tesislerindeki incelemelerinin ardındansa; Eyyübiye ilçesindeki Ayhan ŞahenkTeknik ve Endüstri Meslek Lisesinde incelemelerini sürdürdü. Okulun genel durumu hakkında bilgi alan Vali Küçük, okulun bölgedeki eğitime önemli katkısı olacağını belirtti.

Şu anda 900 öğrencisi bulunan okuldaki incelemelerinde Vali İzzettin Küçük’e; Vali Yardımcısı Uğur Sezer ve Milli Eğitim Müdürü Metin İlci eşlik ederken, Suruç Konaklama Tesislerindeyse Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Sönmez ve tesis yetkilileri hazır bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.