Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Küçük, 'Güneydoğudaki olaylar turizme kan kaybettirdi'
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Küçük, 'Güneydoğudaki olaylar turizme kan kaybettirdi'

Gündem

Çalışan Gazeteciler Derneğinin (ŞUÇGAD) haftalık değerlendirme toplantısına konuk olan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Güneydoğudaki terör olayları nedeni ile Şanlıurfa üzerinde oluşan kötü algıyı basınla beraber kıracağız." dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Çalışan Gazeteciler Derneğinin (ŞUÇGAD) haftalık değerlendirme toplantısına katıldı.

Valisi Küçük burada yaptığı konuşmada, “Güneydoğudaki terör olayları nedeni ile Şanlıurfa üzerinde oluşan kötü algıyı basınla beraber kıracağız.” dedi.

Yerel ve Ulusal basının turizme yön verdiğini belirten Küçük; Kobani olayları sırasında ulusal basının yanlış algı yürüttüğünü söyledi.

Vali Küçük, “İstikrarın sağlandığı bir dönemde Şanlıurfa’nın fırsatları değerlendirip, atak yapması gerek. Güneydoğuda olan olaylar, turizme kan kaybettirdi. Urfa’da bundan etkilendi. Urfa üzerinde oluşan kötü algıyı yerel ve ulusal basın ile beraber kıracağız. Yaşanan tüm olaylarda basının, vereceği Urfa imajı, Urfa resmi, Urfa algısı çok önemli.” şeklinde konuştu.

İnanç turizminde adından söz ettiren Şanlıurfa'da, yerli ve yabancı turist sayısında büyük oranda düşüş yaşandığı, bunun yanında Kobani ve terör olayları da, Şanlıurfa’da turizmini ciddi anlamda etkilediği belirtildi. (Mustafa Gül-İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.