Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Küçük: Gazze'ye desteğimizi her platformda göstermeliyiz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Küçük: Gazze'ye desteğimizi her platformda göstermeliyiz

Gündem

Şanlıurfa İl Müftülüğünün düzenlediği iftar programına katılan Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, İsrail saldırılarına maruz Gazze'nin sıkıntı içinde olduğunu belirterek "Her alanda ve her platformda onlara olan desteğimizi göstermemiz gerekir." dedi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü iftar programı düzenledi. Programa Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, Vali Yardımcısı Aylin Duman Kırcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Duran Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, ilçe Müftülükleri ile cami imamları katıldı.


Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, gelen misafirleri kapıda karşıladı. Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında Vali Küçük ile İl Müftüsü İhsan Açık kısa birer konuşma yaptı.

Şanlıurfa’da Ramazan ayında huzura, kardeşliğe ve özellikle yardımlaşmaya bizatihi şahit olduğunu belirten Küçük, Urfalıların hem Suriyelilere hem de Urfa’daki mağdurlara yardım elini uzatmasını, evlerini ziyaret etmesinin kendini çok sevindirdiğini söyledi.

Son günlerde yaşanan Gazze saldırısına değinen Küçük, “Gazze’de saldırlara maruz kalan kardeşlerimiz sıkıntı içerisindeler. Bizler her şeyden önce onlara dua etmeli, her alanda ve her platformda onlara olan desteğimizi göstermeliyiz. Onlar bu şekilde bir imtihandan geçiyorlarsa bizler de başka ir şekilde imtihan ediliyoruz. Herkes bir imtihan içinde. Oradaki kardeşlerimizin gözyaşlarının bir an önce dinmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

Gelen misafirlere teşekkürlerini sunan Açık ise, dünyanın birçok yerinde iftar sevinci yaşayamayan insanların olduğunu belirterek bu sevincin herkese nasip olması temennisinde bulundu.
 

Programda İl Müftülüğüne bağlı Engelliler Kuran Kursu kız öğrencileri tarafından işaret diliyle ilahiler seslendirildi, tiyatro gösterisi yapıldı. Vali Küçük, engelli çocukları protokole çağırarak onlara ilgi gösterdi.
 

İftar programı yapılan yemek duasının ardından sona erdi. (Osman Gülebak-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.