Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Erin, Mardinli Öğrencileri Kabul Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Erin, Mardinli Öğrencileri Kabul Etti

Gündem

Mardin Artuklu Belediyesi Bilgi Evinde üniversite sınavlarına hazırlanan 40 öğrenci, sınav öncesinde moral depolamak amacıyla Şanlıurfa’ya geldi.

Şanlıurfa’nın tarihi, kültürel ve turistik yerlerini gezmeden önce Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek, Vali Abdullah Erin ile bir araya geldiler.

Valilik toplantı salonunda öğrencileri kabul eden Vali Erin, öğrencilerle sohbet ederek Şanlıurfa hakkında bilgiler verdi. Kendisinin de Mardin’li olduğunu, bölgenin eğitimde yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiğini ve bu sıkıntıların ortadan kalkması için büyük çaba sarfettiklerini ifade eden Vali Erin, “Şanlıurfa’da olduğu gibi Mardin’de de lise mezunu gençlerimizin tamamının üniversiteye yerleşmesi en büyük temennimiz. Eğitimde olan başarı çıtamızın yükselmesi tüm hayatımızı değiştirecektir. Devletimizin siz gençlerin eğitimi için sağladığı imkânları çok iyi değerlendirin, başarıya odaklanın. Başaracağınıza inanıp, azimle çalıştıktan sonra yapamayacağınız şeyin olmadığına inanıyorum. Sizlere güveniyoruz, geleceğimiz sizlersiniz” diye konuştu.

Hafta sonu yapılacak olan üniversite sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen Vali Erin’in ziyaret anısına birer hediye verdiği öğrenciler daha sonra Valilikten ayrıldılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.