Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vahdet-Der Siyer Sınavı için stant açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vahdet-Der Siyer Sınavı için stant açtı

Gündem

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Adıyaman Vahdet-Der, Demokrasi Parkında kayıt standı açtı.

Adıyaman'da yapmış olduğu çalışmalarla adını duyuran Vahdet-Der, bu yıl 5. düzenlenecek olan Umre Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı için stant açtı.

Vahdet-Der’den yapılan açıklamada, Adıyaman Demokrasi Parkında siyer sınavı için başvuru standı açıldığı belirtilerek, “Kutlu Doğum Siyer Sınavına, Allah’a hamdolsun ki bu sene de kavuştuk. Şunu belirtmek gerekir ki, sınava giren herkes kazanmıştır. Çünkü Peygamber’ın (sav) hayatını öğrenecek ve hayatını O’nun hayatına göre şekillendirecektir.” ifadelerine yer verildi.

Türkiye genelinde 30 Ocak 2016 Pazar günü yapılacak. sınava başvuru yerlerinin Vahdet-Der (0541 382 97 96 / 0543 434 22 84) ile Kayıt Standı (0507 850 99 98) olduğu belirtildi. (Yakup SÖĞÜT – İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.