Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Üzerini battaniye ile örten hırsız 140 bin liralık cep telefonu çaldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Üzerini battaniye ile örten hırsız 140 bin liralık cep telefonu çaldı

Gündem

Şırnak'ta bir işyerine giren hırsızlar güvenlik kamerasına yakalanmamak için üzerlerini battaniye ile örterek, 140 bin lira değerinde cep telefonlarını çaldı.

ŞIRNAK- Alınan bilgiye göre, Şırnak merkez Atataürk Mahallesi Sanat Sokağında bulunan bir işyerine giren hırsızlar, yakalanmamak için üzerlerini battaniye ile örterek, yaklaşık 140 bin lira değerindeki 150 adet cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Sabah işyerini açan işyeri sahibi M.K., izlediği güvenlik kamerasından, üzerinde örtü olan hırsızın içeriye girdikten sonra kameraların yönünün değiştiğini gördü.
M.K., hırsızın levye ile kapıyı kırarak girdiği iş yerinden 150 cep telefonu çaldığını belirterek “çalınan telefonların maliyeti yaklaşık 140 bin liradır. Ben bu telefonları borçlanarak almıştım. Bu bir hırsızlık değil resmen bir soygun. Çünkü her şeyi alıp götürmüşler. Hırsız telefonlarımı getirirse ona bir miktar para vereceğimi taahhüt ediyorum.” dedi.


Şırnak’ta 6-7 Ekim’de düzenlenen izinsiz gösterilerde MOBESE kameralarının zarar gördüğünü anımsatan M.K.,” Şayet göstericiler, MOBESE kameralarına zarar verilmeseydi, bu hırsız tespit edilirdi. Ama şimdi kameralar yok. Sadece kendi işyerimin gündelik kameraları var. Umarım bunlar işe yarar ve hırsız yakalanır” şeklinde konuştu. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.