Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Utanç vesikası! Ahmet Sait yayla kadın pazarlamış
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Utanç vesikası! Ahmet Sait yayla kadın pazarlamış

Gündem

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, ABD`li parlamenterlere FETÖ propagandası yaptırılan eski polis şefi Ahmet Sait Yayla`nın, 2002 yılında bir kamu görevlisine fuhuş için kadın temin ettiğini belirtti.

Firari FETÖ üyesi Yayla, 14 Eylül`de ABD`de yapılan `15 Temmuz Darbe Girişiminden Sonra Türkiye` konulu oturuma çağırılmış ve Türkiye aleyhinde açıklamalar yapmıştı. Eski istihbaratçı Uzun, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "A.S.Yayla, ABD`lilere `15 Temmuz darbecileri Kemalistler ve Milliyetçiler` demiş! Kendisinin de fuhuş için kadın temin ettiğini anlatmamış. ABD`li parlamenterlere `15 Temmuz Darbesi`ni anlatan FETÖ`cü, 2002`de bir kamu görevlisine seks için kadın temin eden kişidir. BECERİKLİDİR!" şeklinde ifadeler kullandı.

O KOMPLONUN AKTÖRÜ

Uzun yıllar emniyet amirliği yaptıktan sonra 2014 yılında Harran Üniversitesi`ne `akademisyen` olarak atanan FETÖ üyesi Yayla, 2015 Kasım ayında bir haftalık izin alarak ABD`ye gitti ve bir daha dönmedi. Uzun, Yayla`nın kime kadın pazarladığını açıklamadı ama sözkonusu ismin eski DGM Başsavcısı Nuh Mete Yüksel olduğu iddia edildi. Yüksel`in 2002`de bir kadınla yatakta çekilen görüntüsü yayınlanmıştı. Yüksel bu olayın ardından DGM`den ayrılmış, kaset için o dönem çıkan kriminal raporda görüntülerin montaj olmadığı söylenmişti. Daha sonra dosya Yüksel`e komplo kurulduğu iddiası ile yeniden açılmıştı.

Memurlar Net


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.