Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Üstad'ın talebelerinden Badıllı Hoca dua bekliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Üstad'ın talebelerinden Badıllı Hoca dua bekliyor

Gündem

Ankara Gazi Hastanesinde yoğun bakımda tutulan Üstad Beddiüzzaman'ın yaşayan talebelerinden Abdulkadir Badıllı Hoca dua bekliyor.

 

Üstad Beddiüzzaman’ın yaşayan talebelerinden olan Abdulkadir Badıllı Hoca, Ankara Gazi Hastanesinde yoğun bakımda tedavi görüyor. Böbrek ve ciğerlerinde sorun yaşadığı için soluk alıp vermekte zorlanan Badıllı Hoca'nın durumunun kritik olduğu belirtildi.

Badıllı Hoca'nın kendisini ziyaret edenleri tanıdığı ancak konuşamadığı bildirilirken daha önce yanındakilerle derdini yazı ile anlatan Hoca'nın şuan yazı da yazamadığı belirtildi.

Doktorların hastalığına teşhis koyamadığı için ameliyat da edemediği için durumunun kritik olduğu belirtilen Badıllı Hoca'nın yakınları dua bekliyor.

Hatırlanacağı üzere; Abdülkadir Badıllı Hoca, 13 Kasım 2014’te fenalaşarak Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine kaldırılmış ardından Ambulans Uçakla Ankara’ya sevk edilmişti. (İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.